بهترین وکیل طلاق در اصفهان اینجا کلیک کنید . مراحل طلاق توافقی یکی از پاسخ های ما به این سوال است که طلاق توافقی بدون وکیل چقدر طول می کشد؟ برای اطلاعات بیشتر باید بدانید که مراحل زیر به ترتیب انجام خواهد شد:
طرفین در مواردی از قبیل نفقه، مهریه، حضانت فرزندان و... توافق می کنند.
ثبت نام در سامانه تصمیم گیری و ثبت اطلاعات زوجین و غربالگری
شرکت در جلسات مشاوره بهزیستی و اخذ گواهی عدم سقط جنین یا طلاق
تایید بارداری یا عدم بارداری از طریق آزمایشات پزشکی و استناد در دادگاه
در جلسات متعدد دادگاه شرکت کرد
اخذ گواهی عدم امکان سازش
بالاخره برای آزادی صیغه به دفتر طلاق می روم و شناسنامه ها را مهر می کنم
همانطور که گفته شد حضور وکیل نه تنها می تواند از اشتباهات زوجین در ارائه مدارک و مستندات بکاهد، بلکه می توانند بدون حضور در جلسات دادگاه از چگونگی روند طلاق توافقی خود آگاه شوند. بنابراین، اگر همچنان مصمم به عدم استفاده از وکیل هستید، باید در تمام معاینات، مشاوره ها و جلسات دادگاه حضوری شرکت کنید.
جدا از این موارد باید در سامانه تصمیم گیری نیز ثبت نام کنید و وقت مشاوره خود را بگیرید که معمولا دو ماه پس از ثبت نام نهایی به طرفین داده می شود و هر کدام بین 4 تا 6 جلسه مستمر در مراکز دارند. کمک های اجتماعی برای مشاوره , حضور فیزیکی.
سپس طرفین باید با در دست داشتن مدارک هویتی و سند ازدواج به دفاتر الکترونیکی دادگاه مراجعه و دادخواست طلاق خود را ثبت کنند. در دو جلسه جداگانه نیز باید امور مالی و توافقات خود را تکمیل کنند تا گزارش مکتوب به دادگاه برسد.
زوجین برای ثبت طلاق توافقی برای تعیین مدت طلاق توافقی بدون وکیل باید مدارک زیر را داشته باشند:
در درخواستی که برای طلاق توافقی ثبت می شود، خواهان، خوانده، خواسته، دلایل و ضمائم باید قید شود. در قسمت درخواست معمولاً طلاق توافقی نوشته می شود و مدارکی مانند شناسنامه زوجین، کارت ملی زوجین و سند ازدواج به آن ضمیمه می شود. اعم از اینکه طلاق از زن باشد یا طلاق از مرد متن دادخواست به شرح زیر ارائه می شود: